فروش بهتر

 

سلام خدمت همه دوستان عزیز امیدوارم که حالتون خوب باشه امروز می خواهیم در رابطه با خط مستقیم فروش و فروش بهتر با شما صحبت کنیم این که برای فروش و ترغیب مشتری به خرید باید چگونه حرکت کنیم و پیش برویم .

فروش بهتر :

customer

زمانی که با مشتری خود شروع به صحبت کردن می کنید حال چه به صورت حضوری و چه غیر حضوری باید نکاتی را رعایت کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید .

زمانی که شما برای کسب و کار خود یک سایت فروشگاهی یا شرکتی طراحی می کنید مطمئن باشید مشتریان زیادی با شما ارتباط خواهند گرفت پس باید مسیر درست مذاکره را بدانید تا مشتری ترغیب به خرید از شما شود .

در هنگام صحبت با مشتری همیشه باید در رابطه با محصول صحبت کنید این که سیاست و اقتصاد چی میگه و یا چای چین وارد شده یا نه و خیلی از مسائل دیگر فقط حاشیه هایی هستند که ذره ذره شما را از فروش دور کرده و مشتری را فراری می دهند .

همیشه برای فروش بهتر باید روی یک خط مستقیم حرکت کنید و یا به قول معروف بین دو خط موازی .

حواشی را به کلی رها کنید زیرا فقط زمان شما را می گیرند و تنها نتیجه ای که برای شما دارند این است که فروشی اتفاق نخواهد افتاد .

گاهی اوقات مشتریان سعی می کنند شما را به سمت حواشی ببرند تنها کاری که باید انجام دهید این است که سریع به اصل موضوع برگردید تا زمان زیادی روی موضوع های بی ربط و حاشیه نپردازید .

به خصوص در این زمان امروزی که با وجود داشتن فروشگاه های اینترنتی و شرکتی اکثر مشتریان به صورت غیر حضوری و از طریق فضاهای مجازی با شما ارتباط می گیرند .

اگر هم سایتی برای کسب و کار خود ندارید از این روش می توانید در ملاقات های حضوری با مشتریان استفاده کنید البته پیشنهاد ما به شما کارآفرینان و صاحبان کسب و کار و همچنین فروشندگان عزیز این است که حتما برای کارتان سایت فروشگاهی یا اپلیکیشن و یا هر سایت دیگری طراحی کنید و سعی کنید این کار را یعنی طراحی وبسایت را به یک متخصص و باسابقه در این کار بسپارید .

در ادامه می خواهم به مطلبی بپردازیم که تا به حال کمتر به آن پرداخته ایم یعنی راه های ساده برای نفوذ در قلب مشتری و فروش بهتر .

راههای نفوذ در قلب مشتری :

unnamed 1

راههای ساده برای نفوذ در قلب مشتری وجود دارد که با دانستن و رعایت این اصول می توان ارتباط خود را با مشتری بیشتر و پایدارتر کنید .

۱- در سلام کردن پیشقدم باشید و جواب سلام را هم به گرمی بدهید

آیا برای شما هم پیش آمده که به فروشگاه و یا شرکتی مراجعه کنید که در آن فرد مسئول، نه تنها به شما سلام نمی کند بلکه جواب سلام شما را هم نمی دهد ؟

در فرهنگ ما سلام معمولا اولین کلمه در شروع ارتباط است . در روایات دینی هم تاکید شده که جواب سلام واجب است. بنابراین تا حد ممکن شما اولین نفری باشید که سلام می کند و در پاسخ دادن به سلام هم با استفاده از لحن مناسب و حالت گشوده چهره و افزودن کلماتی مثل “خوش آمدید” و”در خدمت شما هستم” و… پذیرنده بودن خود را به مشتری القا کنید.

 

۲- قصدتان کمک کردن باشد، حتی اگر سود مستقیمی در کار نباشد

متاسفانه بسیاری از فروشندگان به محض اینکه می فهمند یک مشتری بالقوه خریدی از آنها نخواهد کرد، بدون حوصله به باقی سوالات وی پاسخ می گویند و حاضر نیستند هیچ کمکی به مشتری بکنند . بعضی پارا فراتر گذاشته و با نصب برگه هایی از این قبیل “فلان چیز را نداریم سوال نفرمایید “جلوی بهانه های ارتباطی با مشتری را می گیرند. این افراد اگر می دانستند با یک ارتباط سازی ساده ، چگونه می توانستند در دفعات بعدی به همان مشتری فروش داشته باشند هیچگاه اینگونه رفتارهای به دور از مشتری مداری از خود بروز نمی دادند .کاری کنید تا مشتری باز هم به شما رجوع کند.

۳- مشاور مشتری خود باشید

غیر فعال را دوباره فعال کنید

اگر نگرش شما این باشد که با کشف نیازها و خواسته های مشتری، به عنوان یک مشاور، او را برای یک خرید صحیح و با ارزش راهنمایی کنید به شما تبریک می گویم، زیرا این گونه، مشتری خود را برای مدتی طولانی حفظ خواهید کرد. اگر مشتری احساس کندکه شما قبل از اینکه به سود خود توجه داشته باشید ،منافع او را در نظر می گیرید، به شما اعتماد می کند و اعتماد یکی از مهمترین ارکان فرایند فروش است.

 ۴ -دیگر کافی است. دست از قضاوت بردارید

شما به عنوان یک فروشنده ،آن هم در موارد فروش چکی و اقساطی، حق دارید در خصوص اعتبار سنجی مشتری خود تحقیق لازم را انجام دهید، اما در زمان مکالمه با مشتری، دست از قضاوت در مورد شخصیت و نگرش او بردارید، چون این امر نه تنها باعث می شود که از فضای گوش دادن فعالانه، که یکی از ملزومات یک فروشنده حرفه ای است خارج شوید بلکه سبب ایجاد اختلال در تبادل احساسی میان شما و مشتری خواهد شد .مشتری شما از طرز نگاه و زبان بدنتان به راحتی به احساس بدی که منتقل می کنید پی خواهد برد.

۵- یکپارچگی شخصیت و هویت داشته باشید

هیچ کس از آدمی که دمدمی مزاج باشد خوشش نمی آید. اینکه یکبار حالتان خوب باشد و با مشتری خوش برخورد باشید و دفعه بعد که اعصابتان از جای دیگر خراب بود جواب سلام مشتری راهم ندهید شخصیت شما را در ذهن مشتری به عنوان یک انسان دمدمی مزاج شکل می دهد .آنگاه روی شما حساب خاصی باز نخواهد کرد ۶-به ظاهر و بهداشت خود توجه کنید

شما با لباستان اولین تاثیر را در ذهن مخاطب می گذارید. آیا لباسی که به تن دارید با تصویری که دوست دارید دیگران از شما در ذهنشان داشته باشند همخوانی دارد ؟ آیا به آرایش موی خود اهمیت می دهید؟ اولین چیزی که ارائه می کنید خودتان هستید. برای خریداران امروزی مهم است که از چه کسی خرید می کنند.

۷-به پرسش مشتری ،تک کلمه ای پاسخ ندهید

بارها پیش آمده وارد فروشگاهی شدم و یا با فروشگاه اینترنتی تماس گرفتم و از فروشنده سوال کردم (فلان محصول را دارید ؟) و فروشنده بدون توجه کافی به من در جواب فقط از کلمه “نه ” استفاده نمود، در صورتی که اگر با احترام بیشتری برخورد می کرد و حداقل می گفت “نه متاسفانه “باعث مکث بیشتری در من می شد و ممکن بود با گفتن “اما فلان چیز را داریم .دوست دارید بهتون معرفی کنم ؟”باعث می شد من خریدی انجام دهم.پس به سوالات مشتری با حوصله و احترام جواب دهید

۸-در زمان مکالمه با چهره گشوده و متبسم با مشتری برخورد کنید

لبخند مسری است .بنابراین با استفاده از این اصل، احساس بهتری در مشتری خود ایجاد کنید. زمانی که مشتری احساس خوبی داشته باشد فرایند فروش تسهیل می گردد. بنابراین به دفعات به چهره خود در آینه نگاه کنید. تبسم را تمرین کنید.

۹-با مشتری بحث نکنید

angrycustomer 1024x577 1

متاسفانه گاهی اوقات فروشندگان برای اثبات حرف خود، با مشتری وارد بحث شده و گفته های مشتری را نقض می کنند بدترین کاری که می توانید بکنید این است که به یک مشتری بگویید “تو اشتباه می کنی “.هیچ کس از شنیدن این جمله احساس خوبی نخواهد داشت .در چنین حالتی مشتری هم حالت دفاعی به خود گرفته و آماده می شود تا با شما بجنگد و به شما اثبات کند “کسی که اشتباه می کند شما هستید “پس شدیدا مراقب جملاتی که به کار می برید باشید.

۱۰-حرفهایتان راساده و قابل فهم بزنید

در ارتباط با مشتری تا جایی که ممکن است تلاش کنید واضح و شفاف سخن بگویید

۱۱- در پاسخ به درخواست مشتری سرعت عمل به خرج دهید

هیچگاه مشتری را معطل نکنید .به مشتری توجه کنید. به سوالاتش به درستی پاسخ بگویید و کاری که باید انجام شود را در سریعترین زمان ممکن انجام دهید.

۱۲- در رفتار خود نشان دهید که مشتری شما فرد مهمی است

این را به عنوان یک باور در ذهن خود داشته باشید که مشتری شما فرد مهمی است .باور کنید که مشتری رئیس شماست. ” اگر احساس خوبی در مشتری خود ایجاد نکنید او دیگر شما را انتخاب نخواهد کرد”. همه انسان ها دوست دارند به آنها توجه شود. بنابراین کاری کنید تا مشتری در کنار شما احساس بهتری داشته باشد.

۱۳-از نام مشتری استفاده کنید

تاحد ممکن نام مشتریان خود را یاد بگیرید و در زمان مکالمه از آن استفاده کنید. در اکثر کسب و کارها شما این فرصت را دارید که از مشتری نامش را بپرسید.

فقط به این نکته توجه داشته باشید که در فرهنگ ما ،در روابط کاری، باید از نام خانوادگی افراد استفاده کرد، جز اینکه با مشتری به فضای صمیمی تری وارد شده باشید. ضمنا بگذارید مشتریان هم نام شما را یاد بگیرند.

۱۴-به چشمان مشتری نگاه کنید

یکی از مهمترین ابزارها برای برقراری ارتباطات “چشم” است .پیام های بسیاری از طریق چشمان شما به دیگران منتقل می شود. وقتی مشتری با شما صحبت می کند حتما به چشمانش نگاه کنید .نگاه شما نباید خیره باشد بلکه با مهربانی و توجه و احترام آمیخته باشد. خیلی وقتها نگاه نکردن به مشتری به عنوان بی احترامی تلقی می شود . اما مراقب باشید در این کار افراط به خرج ندهید

۱۵-خداحافظی خوبی داشته باشید

خداحافظی هم به اندازه سلام مهم است. چه مشتری شما خرید کرده باشد و چه نکرده باشد، برای شما بهتر است که به خوبی او را بدرقه نمایید. با لحن مناسب از مشتری خداحافظی کنید. شما با این کاراحتمال بازگشت مشتری را افزایش می دهید. هیچ کس احساس خوبی به فروشنده ای که فقط به فروش فکر می کند ندارد، بنابراین در پایان هم احساس خوبی در وی ایجاد کنید

hamyardev the benefits of buying clothing at online shop

مزایای فروش اینترنتی

فروش اینترنت امروزه از استقبال خوبی برخوردار است. و مزایای این نوع فروش از انواع دیگر بیشتر است.
فروش الکترونیکی و اینترنتی یکی از بهترین راهکارهای برای رسیدن به اهداف تجاری است.
و از مزایای بهتری نسبت به انواع دیگر فروش ها برخوردار است.
در این روش از تلف شدن زمان نیز جلوگیری می شود.

online shop
مزایای فروشگاه اینترنتی به فروش سنتی چیست؟

  • عدم محدودیت جغرافیایی
  • فروشگاه اینترنتی در هر لحظه از شبانه روز آماده سرویس دهی به مشتریان است.
  • کاهش هزینه های جانبی نظیر اجاره محل,هزینه ویترین و انبار و غیره .
  • ارائه‌ی خدمات بهتر به مشتریان.
  • میزان فروش ، موجودی انبار، مشخصات خریداران، میزان استقبال از هر کالا، و تمام اطلاعات دیگر فروشگاه در هر لحظه قابل مشاهده و گزارش‌گیری است
  • سایت فروشگاه شما همزمان یک کاتالوگ کامل و به روز از محصولات شماست .
  • ابزار تبلیغی مناسب در جهت فروش محصولات شما.

در این مقاله سعی کردیم که به فروش بهتر شما عزیزان کمک کنیم و همچنین مزایای فروشگاه اینترنتی را برای شما بازگو کنیم

و اگر شما عزیزان هنوز برای کسب و کار خود فروشگاه اینترنتی طراحی نکرده اید حتما این کار را انجام دهید تا از دنیای رقابت و پیشرفت عقب نمانید .

شرکت آبتین استار در تمام مراحل اعم از طراحی وبسایت فروشگاهی و اپلیکیشن ها و سایر وبسایت های دیگر ، پشتیبانی و آموزش از ابتدا تا زمان اولین فروش اینترنتی شما در کنار شما عزیزان خواهد بود .

برای ارتباط با ما می توانید به صفحه ی تماس با ما مراجعه کنید .

 

علی اصغر خانی
0
برچسب ها

ارسال دیدگاه